Rosa nattklubb på Nordic Wellness Skurup

Den 25:e oktober slår Nordic Wellness i Skurups centrum upp dörrarna för en svettig nattklubb i samarbete med Cancerfondens Rosa bandet. Medlem eller inte spelar ingen roll – alla bjuds in att träna och fira tillsammans för ett välgörande syfte.

Rosa bandet är Cancerfondens årliga insamling för att främja forskningen på- samt sprida kunskap om cancer. Fredagen den 25:e oktober kan man stödja detta ändamål och delta i festligheterna på Nordic Wellness gym i Skurups centrum. Klockan 21.00 drar en DJ igång en nattklubb som varar fram till 01.00. På kvällens schema finns gruppträning, tävlingar och beerpong med sportdryck. I baren serveras pre-workout shots, läsk och popcorn.

– Eftersom att vi är Sveriges största träningskedja så vill vi bidra till den svenska folkhälsan, säger Frida Hall, chef för Nordic Wellness i Skurups centrum.

Tillställningen anordnas som en kampanj för Rosa bandet, och alla bjuds in att delta oavsett tidigare medlemskap hos Nordic Wellness. Biljetter finns att köpa i receptionen, och pengarna för varje såld biljett går direkt till Rosa bandet. Under de två veckor som kampanjen hittills har varit verksam har Nordic Wellness olika gym i landet sammanlagt samlat in över 350 000 kronor. 

– Vi är väldigt stolta och tacksamma. Vårt gym som vanligtvis går i gråa färger är nu rosa!

Text & bild: Signe Lo Viklund