KAMPEN OM SKURUP: De vill skurupsborna se vid makten

SKURUP. Efter det jämna valresultatet är det ännu oklart vem som kommer att styra kommande mandatperiod. Skurupsposten begav sig ut på stan för att ta reda på vilka partier Skurupsborna vill se vid makten.

 

Namn: Yngve Jonsson Ålder: 85 - Jag vill att det fortsätter som vanligt, jag har alltid varit Socialdemokrat. Varje gång det har varit högerregering blir det lågkonjuktur. Om man gör neddragningar blir det sämre med jobb. Foto: Jessica Lövstrand Malvezzi

Yngve Jonsson, 85.
– Jag vill att det fortsätter som vanligt, jag har alltid varit socialdemokrat. Varje gång det har varit högerregering blir det lågkonjuktur. Om man gör neddragningar blir det sämre med jobb.

 

 

Namn: Grazyna Nilsson Ålder: 69 – Jag tycker Socialdemokraterna har gjort många framsteg och tänker på sina medborgare.

Namn: Grazyna Nilsson, 69.
– Jag tycker Socialdemokraterna har gjort många framsteg och tänker på sina medborgare.

 

Namn: Alf Svensson Ålder: 63 – Centerpartiet, annars vet jag inte. Jag har varit bonde tidigare.

Namn: Alf Svensson, 63.
– Centerpartiet, annars vet jag inte. Jag har varit bonde tidigare.

 

Namn: Lykke Kristensen Ålder: 66 – Helt ärligt vet jag inte, det är samma skit. Det gör som de vill ändå.

Namn: Lykke Kristensen, 66.
– Helt ärligt vet jag inte, det är samma skit. Det gör som de vill ändå. Det kvittar vem som sitter där.

Text: Cornelia Smedberg och Jessica Lövstrand Malvezzi

Läs mer om Kampen om Skurup: Många partier tar makten