Åtta aktiviteter som du kan göra på alla hjärtans dag

I morgon fredag, den 14 februari, ska du fokusera på något annat än din smartphone. I morgon vankas det nämligen alla hjärtans dag. En dag där vi enligt traditionen ska visa kärlek för andra människor. Här är åtta aktiviteter som du kan göra i Skurups kommun på fredag, men föga överraskande de flesta andra dagar på året också.

Berätta för någon att du uppskattar dem
Visst kan det låta klyschigt men att få höra att man betyder något och att man är bra som man är uppskattas av de allra flesta människor. Passa på att berätta för din partner, familjemedlem eller vän hur mycket de betyder för dig.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Bjud på middag
Bjud någon du håller kär till en middag antingen hemma hos dig eller på någon annan plats. Och kom ihåg, det är inte värdet på maten som är det viktiga. Det är gesten som betyder något!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Åk till havet i Abbekås
Åk till havet i Abbekås och ha en fin stund intill havet. Vid dåligt väder kan undertecknad rekommendera att ta med en termos med varm choklad. Å andra sidan funkar det när det är bra väder också. Om ni tänkte ta ett dopp så glöm för all del inte handdukarna!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Åk till biblioteket och låna en mysig bok
Låt din smartphone, dator och surfplatta vila ett tag. Åk till biblioteket och låna en bok som passar just er och kryp ihop under en filt och läs. Har ni tur slår regndropparna mot fönsterrutorna och då blir det mysfaktor på hög nivå!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Gå en runda vid Svaneholms slott
Ta en tur till Svaneholms slott och unna er en promenad intill slottet i dess naturområde. Om inte vädret faller er i smaken kan ni alltid hoppas att lunchen på slottet gör det.

Foto: Ludvig Samuelsson

Foto: Ludvig Samuelsson

Dra en ihop en Padelmatch med nära och kära
Gillar ni att röra på er? Eller kanske det är dags att prova något nytt? Då kan padel rekommenderas. Fyra personer behövs för att kunna utöva sporten så bjud in tre personer och dra igång en match som garanterat bjuder på både skratt och svettdroppar. När Skurupsposten i oktober förra året testade sporten fick den högt betyg.

Foto: Emilia Stålhammar

Foto: Emilia Stålhammar

Se en film
Kura ihop er i soffan med en filt och något gott tilltugg och titta på en film med ett tema som passar just er. Kanske blir det en romantisk film eller en film om vänskap? Välj själva!

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Var med dig själv
Ingen vet bättre än du vad som passar just dig. Faktum är att du kan ha en alldeles ypperligt bra alla hjärtans dag även om du är själv. Titta på din favoritserie, laga din favoritmat, unna dig det där lilla extra. Sitt eget sällskap kan vara minst lika bra som någon annan!

Foto: Pixabay/Montage

Foto: Pixabay/Montage

Text: Mattias Nilsson