Bond till Bioramas undsättning

Skurup. Biorama i Skurup gör sig redo för att restriktionerna upphävs. I morgon är det premiär för den nya Bond-filmen No time to die. Lonnie Hamann, ansvarig för Skurups Biorama, ser fram emot premiären.
– Vi har fått vänta länge på den här filmen, den har blivit framskjuten många gånger säger hon.

Biorama i Skurup har kapacitet för 71 personer. Under pandemin har antalet begränsats till 35 personer i linje med dåvarande restriktioner men nu höjer man antalet till 50. Inför torsdagens premiär av Bond-filmen är det nästan slutsålt.

Det har däremot gått tufft för Biorama på senare år och biografen har gått med förlust. Pandemin har gjort det extra svårt.
– Det är tufft, det är jäkligt tufft alltså, jag gör så mycket jag kan för den här biografen men det gäller ju att folk kommer hit också. Jag vet att folk är jätteglada för den här biografen men ibland glömmer de att komma hit, säger Lonnie Hamann.

Men i morgon är det fokus på det positiva, den röda mattan kommer att rullas ut och popcorn finnas till hands. Gästerna kommer att mötas av en Lonnie Hamann iförd röd premiärhatt.

– Jag tar på mig hatten vid speciella tillfällen, säger Lonnie Hamann.

Lennie Hamann i röd premärhatt.

Lennie Hamann i röd premärhatt.

På frågan vem som är Lonnie Hamanns favorit Bond är svaret enkelt.

– Sean Connery. Jag tycker han ska vara snygg och kvinnotjusare och allt sånt som är förbjudet idag, säger Lonnie Hamann och skrattar.

 

Text och foto: Jip van der Tang Eliasson