Vad är männen tacksamma för?

Enkät

Tacksägelsedagen, dagen att känna tacksamhet inför naturens skördegåvor, infaller i år söndagen den 8 oktober. Högtiden fick oss på Skurupsposten att fundera över vad vi är tacksamma för i våra liv. Vi begav oss ut i Rydsgård och Skivarp för att fråga invånarna.

Vad känner du dig tacksam för?

– Att jag får prata med min familj, säger Ali Haidar.

– Jag är tacksam över att man kan göra något för en annan människa för att göra dens dag bättre, säger Anders Mårtensson.

– Jag är tacksam för många saker. Jag känner mig tacksam för att jag är frisk utan några större krämpor. Och så är jag tacksam för fotbollslagen Mjällby AIF och Skivarps GIF. Och sen är jag såklart också tacksam för alla trevliga kunder, säger Johan Ohlsson.

– För att jag har ett jobb. Även om jag inte trivs så bra så är jag ändå tacksam, säger Özal Kaymakci.

– Att jag har min mamma i mitt liv, säger Nicklas Jörgensen.

Text : Elin Syuleymanova och Olivia Cronholm

Bild: Elin Syuleymanova, Olivia Cronholm och Dilek Mahdi