En person misstänkt för trippelmord

16709292_10154948773195758_1029405321_oSKIVARP. Tre personer hittades på fredagen döda i en villa i Skivarp. På lördag meddelade polisen att man anhållit en person misstänkt för mord. Ett drygt dygn senare släpptes mannen men han är fortfarande misstänkt.

Det var vid 11-tiden på fredagen som tre personer hittades avlidna i en villa i södra delarna av Skivarp. En privatperson ska ha larmat polisen om dödsfallen.

På fredagseftermiddagen sa polisen att man inte misstänkte något brott i samband med dödsfallen. Men på klockan 9 på lördagen gick man ut med uppgifterna att en person är skäligen misstänkt för mord på tre personer och är anhållen för detta. Enligt Ystads Allehanda ska de anhöriga till de döda vara underrättade.

Polisen är väldigt förtegen med uppgifter angående både den misstänkte och de avlidna, man har till exempel inte gått ut med vare sig ålder, kön eller hur mordet har gått till. På polisens hemsida skriver man: ”I ärendet finns det oklara omständigheter som behöver redas ut och det pågår ett utredningsarbete för att klara ut dessa. I nuläget kan ingen annan information lämnas.”

Efter ytterligare förhör på söndagen beslutade åklagaren att mannen som suttit anhållen skulle försättas på fri fot. Men enligt polisen är han fortsatt skäligen misstänkt för mord.

 

Skäligen misstänkt är den lägre misstankegraden.

Text: Skurupsposten
Foto: Emma Watson