Sista dagen på Silly Season – vilka har värvats?

SKURUP. I dag avslutas Silly Season. Det innebär att det är sista chansen för professionella fotbollsklubbar att köpa och sälja spelare. Vi har pratat med lagledarna i Skurups AIF och Rydsgårds AIF om vilka de har värvat inför kommande säsong.

SAIF

Skurups AIF, herrar, div. 4

Lagledare: Johannes Nilsson (vikarierande).

In: Anders Gudmunsson (från Näsets FF, div. 7).

Ut: Markus Hansson, Patrik Nilsson och Jonathan Claesson

Drömvärvning? Kan inte säga någon direkt, kanske någon från en högre liga.

Hur ser det ut inför säsongen? Det ser väl ok ut. Om alla bara tränar och håller i. Vi var femton stycken på senaste träningen. Jag tror att det blir halvtufft men målet är att klara nytt kontrakt.

 

raif

Rydsgård AIF, damer, div. 4

Lagledare
: Roger Svensson

In: My Lindborg och Alexandra Ahl (båda från Skurups AIF)

Ut: Alla spelare är kvar.

Drömvärvning? Nej, det har jag ingen. De som vill spela kommer till oss. De ska hålla på för att det är roligt. Vi spelar ju i lägsta serien, inte division tre. Målet är att förbättra materialet vi har.

Hur ser det ut inför säsongen? Eftersom vi inte tappat någon och fått två nya tycker jag det ser bra ut. Kan nog gå något bättre än i fjol. Lika bra och lite bättre.

 

raif

Rydsgård AIF, herrar, div. 4

Lagledare: Ingrid Hoff

In: Christjan Lund (från Skivarp, div. 7)

Ut: Alla spelare är kvar.

Drömvärvning? Vårt bästa scenario är att behålla stommen som vi har. Vi har mest eget material och bygger mycket på laganda. Det är vår dröm att behålla det så.

Hur ser det ut inför säsongen? Jag tycker vi har goda förutsättningar. Särskilt nu när vi har fått vår egen konstgräsplan i Rydsgård. Innan var vi tvungna att släpa allt till Svedala eller Ystad Vi ligger i hård fysträning och tränar fyra gånger i veckan.
Skurupsposten har försökt nå Skurups AIF:s damer utan att lyckas.

Text: Gustav Haggren
Bild: TT