Så här tycker Skurupsborna om kommunens app

För ett antal år sedan släpptes Skurups kommuns papperstidning ”Inblick” i en app. För ett drygt år sen fick hela appen ett nytt utseende och nya funktioner. Nu kan Skurupsborna läsa Skurups hemsida i appen och använda alla de funktionerna som finns om man läser hemsidan i en webbläsare.

Skurupsposten gick ut på stan och frågade Skurupsborna om de använder appen och vad de tycker om den.

Använder du kommunens app? Varför, varför inte?

Bo Olin 

–Jag kan ingenting, jag är för gammal för sånt. Jag är född på 40 talet.

 

 

 

 

Marie-Louise Fridolf

–Min man har den. Jag hade för mig att jag hade den också. Jag tycker att den är jättebra, jag får viktig information snabbt. Till exempel om det uppstår en vattenläcka.

 

 

 

 Laila Pålsson

–Nej, det är inte mycket med det. Många gånger går man in på nätet.

–Det kommer ofta på facebook när det är nått i görningen.

 

 

 

Nisse Pålsson

–Nej. Man går in på google och får informationen där.

 

 

 

 

Rebecca Andersson

–Nej, jag har inget intresse av att använda den. Jag vet inte vad jag kan använda den till så det är mest okunskap skulle man kunna säga, varför jag inte använder den.

 

 

 

Andreas Mårtensson

–Jag har den, men det är sällan jag använder den. Jag får inte upp push-notiserna, jag har antagligen inte ställt in det. Jag tror jag hade använt den mer om jag hade fått upp push-notiserna. Viktiga meddelanden och kontakt är dem viktigaste funktionerna för mig i appen.

 

 

Text och bild: Linnea Ömmelspång